een veilige plek waar ze kind kunnen zijn

CharityLink

12-03-2015

Bestuurder Ruud heeft in het kader van de fondsenwerving samen met onze partner SecureLink het programma CharityLink ontwikkeld. SecureLink vindt het belangrijk Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen en start binnen haar eigen organisatie als eerste met dit in. CharityLink heeft als methodiek het 1%-model overgenomen van Salesforce, wat wereldwijd door veel bedrijven wordt gebruikt. Deze methodiek gaat er vanuit,  dat als elk bedrijf 1% van hun tijd, geld en middelen inzet voor goede doelen, dit een enorme impact op de wereld heeft. Relaties kunnen vrijwillig 1% van hun investering doneren aan de voor 2015 gekozen doelen:

  • Stichting PiPa met als doel de opvang van hulpbehoevende kinderen uit Barendrecht, Rotterdam & omgeving te helpen of
  • SVVT- Friends of Tanzania met als doel wezen en kinderen uit probleemgezinnen toekomstperspectief te bieden.
“Ook onze medewerkers mogen vrijwillig een bijdrage leveren aan deze goede doelen. Wij bieden de SecureLinkers de mogelijkheid tijdens werktijd 16 uur hieraan te besteden. Elk jaar worden er activiteiten vastgesteld, waarna er teams worden gedefinieerd die elk verantwoordelijk zijn voor een gekozen activiteit met als doel geld binnen te halen voor deze ge-earmarked doelen,” aldus Jeroen Roosien, General Manager.
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen en impact hebben op het leven van kinderen die het minder hebben, vindt SecureLink belangrijk. CharityLink wordt dan ook vanuit de directie gedragen. “Aangezien wij bij SecureLink altijd alles 200% doen, ben ik ervan overtuigd dat wij de voor CharityLink vastgestelde doelstellingen gaan behalen en hiermee impact creëren voor stichting PiPa en Friends of Tanzania,” aldus Marco Barkmeijer, CEO.
 
De medewerkers van SecureLink nemen initiatief evenementen te organiseren voor fondsenwerving.  Het enthousiasme is erg groot om met z’n allen ook iets terug te doen voor mensen die het minder hebben dan wij.
Inmiddels is een aantal evenementen georganiseerd:
  • 4 april:    5 Engelse mijl prestatieloop (minimaal 20 euro sponsoring per deelnemer).
  • 27 mei:   De Networkshop (minimaal 100 euro sponsoring per deelnemer)waarbij de deelnemer in begrijplelijke taal geïnformeerd wordt over de security risico’s van alledaagse dingen als Wifi, Social Media, internet bankieren en hoe hackers te werk gaan. (18.00-21.00 uur in Sliedrecht).
  • 2-7 juni: Het bekende Pieterpad 492 kilometer (minimaal 20 euro sponsoring per deelnemer) in estafette lopen; 2-7juni.
Mocht u willen deelnemen, dan kunt u contact opnemen met Ruud Kroon (06-26906278) of ruud@svvt.nl
 
Terug naar de vorige pagina

Meer nieuws uit Tanzania

Skyline Charitable Foundation*

12-08-2019
For more than a decade, Skyline Restoration has organized charity and fundraising events with a singular goal: to support local and international communities including such organizations as New York Center...
Lees meer

studiereis 2019

05-07-2019
Inleiding: In het leerproces op lagere scholen worden studiereizen beschouwd als "condicio sine qua non". Het vormt een essentieel aspect van het onderwijs omdat het observatie-vaardigheden...
Lees meer

inzamelactie Schreuder Instituut

05-07-2019
De afgelopen weken hebben de kinderen van de groepen 5, 6, 7 en 8 van Basisschool Instituut Schreuder in Amsterdam zich ingezet om geld in te zamelen voor Happy Watoto. Klusjes doen, cakejes bakken...
Lees meer